Diensten

Het winnen van tijd, het besparen van kosten en het afleveren van een product op maat voor de beton industrie. Dit is waar van Schijndel vlecht- en buigcentrale voor staat.


Van Schijndel is gespecialiseerd in het maken van prefab wapeningskorven. Wij streven er naar onze klanten zo goed mogelijk te ontzorgen. Dit realiseren we door kwalitatief hoogstaande producten en services aan te bieden.

 Naast prefab wapeningskorven is van Schijndel leverancier van geknipt en gebogen betonstaal voor de betonstaal verwerkende industrie.

Door middel van gespecialiseerde software voor de verwerking van wapeningsstaal en betonstaal worden buigstaten gegenereerd. Deze buigstaten dienen als basis voor alle daaropvolgende bedrijfsprocessen.

Van Schijndel is al sinds 1990 actief in de beton industrie en levert dus al ruim 20 jaar wapeningsproducten aan een grote groep tevreden klanten. We gaan mee met alle technische ontwikkelingen binnen de bedrijfstak, vandaar ook dat onze buigcentrale compleet is uitgerust met de modernste apparatuur in betonstaalverwerking.

 

Copyright © 2018 van Schijndel Vlecht- en Buigcentrale - Alle Rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie door Stads Digital Natives